Website laten maken?
MODERN DESIGN
MODERN DESIGN
Add Background Images Here
Stacks Image 184
Stacks Image 534

Clean Design

De Clean Design look kenmerkt zich door zijn grote afbeelding bovenaan (header), het altijd aanwezige horizontale menu en een bloksgewijze opbouw van informatieve blokken. Deze basislook is het meest populair onder Webcompact gebruikers.
Stacks Image 652
Stacks Image 655
Stacks Image 658

App Style

Wanneer je de Webcompact meer een "app style" wilt geven dan kan dat door het hele standaard menu te vervangen door een enkele menu-button die altijd bovenaan de pagina bereikbaar is. Zoals de stijl waar je nu naar kijkt. De desktop en mobiele weergave krijgen zo dezelfde uitstraling. Een klik op de menu button geeft vervolgens in button-vorm de overige pagina's weer.

One Page Design

Wil je duidelijk aanwezig zijn op het web maar je beperken tot kort en krachtige info over je bedrijf met adresgegevens en telefoonnummer? Een website volgens het "One Page Design" principe bestaat letterlijk uit 1 pagina.

Op deze pagina zijn meerdere velden onder elkaar geplaatst. Aan ieder veld kan een achtergrondafbeelding of kleur worden toegekend. Je bezoeker kan zo alle informatie in één beweging van boven naar beneden bekijken zoals je doet op een tablet of smartphone.
One Page Design voorbeeld
Improve! One Page Design website
Stacks Image 688

ADRES

Webcompact
Oostelijk Bolwerk 7
4531 GP Terneuzen

CONTACT

welkom@webcompact.nl
0115 616 317

© Webcompact Terneuzen