Website laten maken?

WELK DESIGN KIES JIJ?

Add Background Images Here
Stacks Image 1349
Stacks Image 1400

Clean Design

De Clean Design look kenmerkt zich door zijn grote afbeelding bovenaan (header), een niet omkaderde pagina en het altijd aanwezige horizontale menu. Deze basislook is het meest populair onder Webcompact gebruikers.
Stacks Image 1301
Stacks Image 1304
Stacks Image 1307

Side Menu Design

De Webcompact Side Menu is een goede keus wanneer je het uiterlijk van je website meer een "app styling" wilt geven op mobiel. Je kijkt nu naar dit Design. De menubalk is altijd beschikbaar aan de linkerzijde. In de balk kan ook een link met icoon worden opgenomen naar je social media of e-mail adres. Hieronder enkele voorbeelden.
Stacks Image 1380
Stacks Image 1383
Stacks Image 1386

One Page Design - één lange pagina

Wil je duidelijk aanwezig zijn op het web maar je beperken tot kort en krachtige info over je bedrijf met adresgegevens en telefoonnummer? Een website volgens het "One Page Design" principe bestaat letterlijk uit 1 pagina.

Op deze pagina zijn meerdere velden onder elkaar geplaatst. Aan ieder veld kan een achtergrondafbeelding of kleur worden toegekend. Je bezoeker kan zo alle informatie in één beweging van boven naar beneden bekijken zoals je doet op een tablet of smartphone. Hieronder twee voorbeelden
One Page Design voorbeeld
Improve! One Page Design website

ADRES

Webcompact
Oostelijk Bolwerk 7
4531 GP Terneuzen

CONTACT

welkom@webcompact.nl
0115 616 317

© Webcompact Terneuzen